Bent u op zoek naar een nieuwe hondenmand, een divan of luxe kattentoren? Bekijk ons assortiment door op de afbeelding te klikken. Helaas is particuliere verkoop via onze B2B webshop niet mogelijk. Mocht u toch graag een hondenmand of ander artikel willen bestellen, raden wij u aan om te informeren bij uw lokale dierenwinkel.

Bij Lex&Max kunt u eindeloos variëren. Wij hebben zowel kussens, manden, sofa’s, benchmatten en luxe divan’s in ons assortiment. Niet alleen honden maar ook katten genieten van ons comfort. Met de keuze uit meer dan 1500 artikelen is er altijd wel een artikel dat zowel bij uw interieur als bij de wensen van uw huisdier past.

Al onze producten zijn leverbaar in verschillende kleuren en maten. Heeft u een kleine hond of kat? Dan heeft u voldoende keuze in manden en kussens vanaf 60 cm. Maar ook voor grote honden hebben wij meer dan voldoende in ons assortiment. Onze manden en kussens zijn verkrijgbaar tot en met 150 cm. 

Assortiment

Business2Business

BESTAANDE KLANTEN

Bent u een bestaande klant en wilt u een bestelling plaatsen in onze B2B webshop? Door te klikken op bovenstaande afbeelding wordt u doorverwezen naar onze B2B webshop. Hier kunt u inloggen met uw inloggegevens aan de linkerzijde van de pagina. Bent u een bestaande klant zonder inlogcode? Vraag dan uw unieke inloggegevens aan per e-mail: sales@lexenmax.nl

NIEUWE KLANTEN

Bent u nog geen bestaande klant en wilt u een bestelling plaatsen in onze B2B webshop? Door te klikken op bovenstaande afbeelding wordt u doorverwezen naar onze B2B webshop. Om een inlogcode aan te vragen, dient u eerst het registratieformulier in te vullen in onze B2B webshop. Dit registratieformulier kunt u vinden onder de knop ‘Account aanmaken’ aan de linkerzijde van de pagina. Mocht u hulp nodig hebben met het aanmaken van een account kunt u contact opnemen via onze contactpagina.